Головна » 2017 » Червень » 23 » Фотографії та знайомства в мережі Інтернет
19:30
Фотографії та знайомства в мережі Інтернет

Фотографії, підписані на пам'ять, стали нашим красивим минулим місці з листами, які писалися на папері, а потім потрапляли в конвертик, а він летів над лісами і морями до тих, хто його чекав. У конверті могло лежати фото. Вона підписувалася наївно, ніжно і з натяком на добрі почуття, ставилася дата і підпис. Іноді на зворотному боці картки або навіть на самому фото слова вкладалися в рядки, що біжать навскоси, що було чарівно. 

Сьогодні наші фотографії в павутині. Ні, не в тій, що з'являється від часу, а зовсім в інший, яку називають соціальні мережі. Не важко помітити, що в мережах більше жіночих фотографій і менше чоловічих. Головний попит на фотографії на сайтах знайомств, де цей дисбаланс очевидний. 

Смішні правила любові

Жінка любить вухами, а чоловік - очима. Хто перший сказав цю геніальну фразу, згадати неможливо. Напевно, це була людина, трохи знає праці Фрейда, або просто оригінал. Але ці два нехитрі правила давно стали формулою, що визначає розвиток стосунків чоловіка і жінки. До фразі липне і думка про те, що чоловік може бути трохи краще мавпи, а жінка на таку самобутність просто не має права. Тому що поряд з чудовиськом завжди повинна бути красуня. Про що мріє красуня, залишається за кадром, але всім очевидно. І добре, що в деяких казках чудовисько перетворюється на прекрасного юнака. У житті все набагато прозаїчніше. А тому перетворюватися з красуні в кралечку і, що важливо, при цьому значно молодіючи, - завдання жінок. 

Отже, знайомство. Це він, а це вона. Якщо зустріч відбувається в реалі, але аналізувати її нудно, тому що все і так видно як на долоні. На сайті знайомств фото визначає багато. Практично все! Але не для жінки, а для чоловіка. 

Дама в профіль і анфас

Фотографії та знайомства в мережі ІнтернетЖінка прагне сподобатися, а тому приділяє фотосесії велике значення: ретельно вибирає фото і не проти, щоб його омолодили, за що окреме "спасибі" фотошопу. Фотографія повинна відображати її красу і сексуальність, позитивний життєвий настрій і вміння відпочивати. Всі найвдаліші кадри сміливо розміщуються на сайті. Серед них бувають і сміливі варіанти. І це трапляється не дивлячись на соціальний статус жінки, становище в суспільстві і наявність дітей. 

Але ж без фото неможливо, адже чоловік любить очима! Саме вони - гачок для рибки, вірніше, чоловіки - споглядальника і цінителя жіночої краси. Фото зобов'язані зацікавити і манить його, натякати на те, що це вона - довгоочікувана і єдина, і обіцяти рай. А як же по іншому? І часто його прохання вислати фото негліже або в стилі "ню" сприймаються поблажливо. Саме ці фотографії можуть стати об'єктом шантажу. А що ж сам герой? Він як і раніше інкогніто, що інтригує. 

Якщо фото хороші, то знайомство обов'язково починається з компліменту. Перше повідомлення відрізняється стислістю і старанністю, в ньому приємні слова про красу. Жінки рідко відносяться до таких слів з підозрою, а чоловіки знають, що в цьому плані все роблять правильно. 

Комплімент - дешевше квітів та інших проявів симпатії. Віртуальний комплімент набуває цінність кільця з діамантом, він - великий аванс. 

Фотографії та знайомства в мережі ІнтернетПочинається миле спілкування з елементами душевного стриптизу, короткі повідомлення нагадують записочки, які передавав хлопчик, що сидить в класі за останньою партою. Його обличчя не видно, але можна уявити. На щоках дівчини з'являється рум'янець, в передчутті зміни сильніше б'ється серце. Але сайт знайомств - не шкільний клас, де можна озирнутися, побачити залицяльника і погрозити йому кулаком, якщо щось не так. А на перерві сказати в обличчя, все що думаєш і від надміру почуттів вдарити по голові підручником "Алгебри". 

На сайті знайомств темно, як уночі в густому лісі: йдеш на дотик, лякаючись від того, що трапляється на шляху, падаєш і встаєш. Встаєш, тому що твоє фото прекрасно і може сподобатися не цього, так іншому, твої помисли чисті, тому чекаєш принца і хочеш створити сім'ю, у тебе все попереду, тому що слово "вік" давно вважається лайкою. А якщо він дізнається душу! Ось тільки варто з'ясувати, від кого ж прийшло це лист з казенним компліментом? Але це не так просто. 

Homo sapiens incognitus

Багато чоловіків на сайтах знайомств з'являються інкогніто - без фото. В анкеті скупі слова про себе - ім'я, вік, який іноді зменшується років на десять, назва марки машини і переваги в плотської любові, оформлені в пристойні слова і навіть сантиметри. Але фото відсутнє. Немов це не царська, вибачте, не чоловіча, справа - виставляти напоказ своє обличчя. Та й навіщо, якщо жінки і так пишуть, хоч і делікатно просять вислати фото на електронну пошту. 

Небажання публікувати фото має масу аргументів: керівна робота, бойове минуле, відсутність фотографій, наявність дружини і думка про те, що "живцем-то він набагато краще". Але чоловічі листи можуть розквітати описами: "Крокодилом себе не вважаю, пуза не маю, зростання хороший - 180. До речі, як ви ставитеся до рослинності? Є лисина. А чому так мало ваших фотографій? Ще є?". 

Фотографії та знайомства в мережі ІнтернетУ жінок завжди все є - і фото, і уява. А тому образ чоловіка малюється з нуля, що повідомляються їм деталі перетворюються в розповіді, а розповіді в трилогії, що завершують портрет. Хоча часто чоловіки не можуть сказати точно, який колір очей мають. Дивно, але факт. Але можуть малювати про подвиги в любові і про те, що він нарозхват, проте шукає тільки серйозні відносини. Скільки листів аналогічного змісту пишеться їм за вечір, сказати важко, але можна припустити. 

Жінка-художник творить віртуального чоловіка на свій смак: риси обличчя і характеру приходять з дівочих мрій і романів, хороші чоловічі якості з досвіду, золоте серце майже насильно вкладається в груди герою сильної і ніжної жіночої рукою. Думка про те, що з іншою жінкою він був поганим, а зі мною стане чудовим - веде в майбутнє так само, як Іван Сусанін. Веде в нетрі й болота відносин, що мають невиразне початок і очевидний кінець з довгим післясмаком, яке залишається від дешевих забігайлівок. А в середині - порожнеча. 

Замість фото - замок

Замок вішають люди відповідальні. У цьому випадку адміністрація. Тому що є чоловіки - повна протилежність потайним чоловікам. Ці - все на виду, вірніше у них все на виду, що треба ховати. Цілі їх ясні. Очевидно, під замком "сидять" і фотографії деяких дам. 

На сайті знайомств замок - це фіговий листок, що прикриває негідність місце. Начебто прикриває, а сором в глобальному розумінні залишається. Але це зовсім інша історія. 

І добре, що кращий друг людей - комп'ютер - дозволяє зробити одне натискання, щоб видалити дивний епізод свого життя. І забути, а згадавши, три рази плюнути через ліве плече, немов дорогу перебігла чорна-чорна кішка, яка в принципі ні в чому не винна. Може бути, в пориві почуттів вона бігла до кота - білому і пухнастому, як всі чоловіки в інтернеті. 

Переглядів: 642 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar